Eligiusz Nowakowsky,grzegorz Micuea,katarzyna Sobieraj,robert G. Pasieczny - Capitool Reisgidsen - Mallorca, Menorca & Ibiza

Het boek Capitool Reisgidsen - Mallorca, Menorca & Ibiza van de auteur Eligiusz Nowakowsky,grzegorz Micuea,katarzyna Sobieraj,robert G. Pasieczny is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Capitool Reisgidsen - Mallorca, Menorca & Ibiza" is tweedehands te koop vanaf € 16,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 16,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Zon, zee en strand Het warme klimaat, de verkoelende zeewind, de levendige vakantieresorts en de uitstekende stranden maken de Balearen tot een ideale vakantiebestemming. Op Ibiza kun je de hele nacht doorgaan in de levendige clubs. Mallorca, het grootste eiland, kent naast de schone stranden ook vele historische steden en dorpen, vooral Palma is populair. Menorca vormt vaak een oase van rust. Het eiland Formentera is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. De Capitool Mallorca, Menorca & Ibiza In de reisgids Mallorca, Menorca & Ibiza wordt elk eiland in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, landschap, onderwaterleven, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789047518181
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 16,75
Bekijk boek