> > > > > charlottes-reis

Hannah Elisa Walsh - Charlotte's Reis

Het boek Charlotte's Reis van de auteur Hannah Elisa Walsh is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Charlotte's Reis" is nieuw te koop vanaf € 14,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 14,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Een studente studeert af op een lessenpakket over de 'Dreyfus-Affaire'. Zij wil hiermee aantonen dat discriminatie en antisemitisme van alle tijden is in de Westerse samenleving. Haar begeleidend docenten steunen haar niet. Zij vinden dit onderwerp niet passen in de 'maakbaarheid' van de samenleving en een veel te moeilijk onderwerp voor leerlingen. Omdat zij zich bevindt in het liberaal-joods milieu van de naoorlogse tweede generatie, gaat zij zichzelf van alles afvragen wat haar identiteit betreft. Na een kortstondige problematische verhouding met een van haar docenten van de universiteit, krijgt zij een relatie met een Amerikaans-joodse jonge man die als rondreizend muzikant door Europa trekt. Zijn vader beneemt zich van het leven. Het stel vertrekt naar de VS, waar hun een moeilijke tijd te wachten staat. Uiteindelijk keert de studente alleen terug naar Europa, waar zij aan een studie aan de kunstacademie begint. Zij kan alleen door middel van haar beeldende werk nog een beetje contact maken met haar gevoel. Dan duikt onverwachts een verloren vriend uit Denemarken weer op.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Charlotte's Reis

Type: E-book
ISBN: 9789402133288
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 14,50


Andere populaire boeken van Hannah Elisa Walsh
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Verloren Generatie

ISBN: 9789089546234


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 18,50
Tweedehands (6)
vanaf € 9,80
Terreurcode Wit

ISBN: 9789402134445


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 14,96
Tweedehands (1)
€ 22,00
Nieuw (2)
vanaf € 22,36
Tweedehands (0)