Els Dehaen,jelle Mampaey,ernest De Clerck - Wij Maken Het Nieuws

Het boek Wij Maken Het Nieuws van de auteur Els Dehaen,jelle Mampaey,ernest De Clerck is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Wij Maken Het Nieuws" is nieuw te koop vanaf € 24,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 24,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
Kroniek van een kweekvijver voor journalistiek talent In oktober 1974 werd het studentenblad Veto opgericht. Meteen ontpopte het zich tot een linkse en strijdvaardige publicatie, met medewerkers die wekelijks de straat optrokken om mee te gaan betogen. Vandaag komen studenten misschien niet meer zo snel de straat op, maar de kritische pen van Veto blijft vlijmscherp. Dit boek wil niet alleen de geschiedenis van veertig jaar Veto beschrijven, maar ook een verfrissende blik werpen op het studentenleven in Leuven en ver daarbuiten. Daarbij vertrekken de auteurs zowel vanuit artikels die in Veto gestaan hebben als vanuit de getuigenissen van wie erbij was, zoals o.a. ererector Marc Vervenne, en journalisten Walter Pauli en Stef Wauters.
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Wij Maken Het Nieuws

Type: Paperback
ISBN: 9789401421676
Levertijd: 6 werkdagen

Aanbieder:
€ 24,99