Elise Luiten,leonie Verweij,leonie Verweij - Talent Voor De Klas

Het boek Talent Voor De Klas van de auteur Elise Luiten,leonie Verweij,leonie Verweij is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Talent Voor De Klas" is nieuw te koop vanaf € 39,50 bij Bol.com. "Talent Voor De Klas" is tweedehands te koop vanaf € 27,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 39,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 27,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Veel startende leerkrachten worstelen met dezelfde vraagstukken. Talent voor de klas is een handboek vol adviezen en tips uit de praktijk, overzichtelijk gerangschikt. Talent voor de klas biedt antwoorden op vragen als: Wat is een goede leerkracht en hoe kan ik mij in die zin verder ontwikkelen? Waar moet ik aan denken bij het opstarten van een klas? Hoe organiseer ik mijn groep? Hoe creëer ik een gezellige en veilige sfeer in de groep? Hoe geef ik effectief instructie en houd ik mijn leerlingen gemotiveerd en uitgedaagd? Welke regels hanteer ik en met welke routines oefen ik ze in? Hoe plan ik mijn lessen en houd ik grip op mijn tijd? De theorie, tips, adviezen en prikkelende vragen in dit boek zullen je inspireren de leerkracht te worden die je zelf altijd had willen hebben.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Talent Voor De Klas

Type: Hardcover
ISBN: 9789053005897
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 39,50
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789053005897
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 27,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789053005897
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 27,75
Bekijk boek