> > > > > primera-etapa-deel-tekstboek

Elena Carbonell,lola Ortega,elena Carbonell - Primera Etapa / Deel Tekstboek

Het boek Primera Etapa / Deel Tekstboek van de auteur Elena Carbonell,lola Ortega,elena Carbonell is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Primera Etapa / Deel Tekstboek" is nieuw te koop vanaf € 32,50 bij Bol.com. "Primera Etapa / Deel Tekstboek" is tweedehands te koop vanaf € 22,75 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 32,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 22,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep.
Primera etapa is een goed gestructureerde en methodische cursus, die stap voor stap toewerkt naar niveau A1 van het Europees referentiekader. De cursus bestaat uit een Tekstboek met een audio-cd, een Oefenboek en docentenmateriaal.

Dit Tekstboek bevat negen hoofdstukken die zijn opgebouwd rond thema’s als familie, hobby’s, eten, het weer en op reis gaan. De dialogen, teksten, voorbeelden en opdrachten geven expliciet en impliciet informatie over het leven in Spanje en Spaans-Amerika. Na elke drie hoofdstukken volgt een herhalingsles.

In ieder hoofdstuk wordt kort de grammatica uitgelegd die noodzakelijk is om de opdrachten te kunnen maken. Achter in het boek staat een uitgebreid grammaticaoverzicht. Daar zijn ook woordenlijsten te vinden.

Met het Oefenboek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio. Voor docenten is er een handleiding, een toets op A1-niveau, een proefles en extra cursusmateriaal.

Samen met het Oefenboek en het docentenmateriaal vormt dit Tekstboek een complete en levendige cursus, waarmee cursisten efficiënt en met veel plezier Spaans leren.

Lola Ortega en Elena Carbonell zijn als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Sevilla, Amsterdam, Londen en Utrecht. Zij schreven eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Primera Etapa / Deel Tekstboek

Type: Paperback
ISBN: 9789046901724
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 32,50
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046901724
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 22,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Elena Carbonell,lola Ortega,elena Carbonell
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 19,50
Tweedehands (2)
vanaf € 13,95