Elena Carbonell,lola Ortega,elena Carbonell - Primera Etapa - Werkboek

Het boek Primera Etapa - Werkboek van de auteur Elena Carbonell,lola Ortega,elena Carbonell is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Primera Etapa - Werkboek" is nieuw te koop vanaf € 19,50 bij Bol.com. "Primera Etapa - Werkboek" is tweedehands te koop vanaf € 13,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 19,50 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 13,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Primera etapa is een cursus Spaans voor volwassenen waarin de communicatie centraal staat. Aan de hand van gevarieerde opdrachten leren de cursisten al doende de Spaanse taal spreken, begrijpen en schrijven. Daarbij wordt veel gebruikgemaakt van beeldmateriaal en van interactie in de cursusgroep.
Primera etapa is een goed gestructureerde en methodische cursus, die stap voor stap toewerkt naar niveau A1 van het Europees referentiekader. De cursus bestaat uit een Tekstboek met een audio-cd, een Oefenboek en docentenmateriaal.

Dit Oefenboek heeft dezelfde indeling als het Tekstboek en sluit er precies op aan. Met de oefeningen uit dit boek trainen de cursisten wat ze in het Tekstboek hebben geleerd. Dat kunnen ze zelfstandig thuis doen. Ook kunnen ze hun vorderingen bijhouden in een taalportfolio. Ten slotte zijn in dit boek de antwoorden van alle opdrachten uit het Tekstboek en het Oefenboek te vinden.

Lola Ortega en Elena Carbonell zijn beiden als docent Spaans verbonden geweest aan diverse taalinstituten in Sevilla, Amsterdam, Londen en Utrecht. Zij schreven eerder onder meer de cursus Spaans voor Lecturama.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Primera Etapa - Werkboek

Type: Paperback
ISBN: 9789046901731
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 19,50
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046901731
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 13,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046901731
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Elena Carbonell,lola Ortega,elena Carbonell
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 32,50
Tweedehands (1)
€ 22,75