> > > > > diamanten-en-kaviaar-bouquet-3474

Lucy Ellis - Diamanten En Kaviaar - Bouquet 3474

Het boek Diamanten En Kaviaar - Bouquet 3474 van de auteur Lucy Ellis is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Diamanten En Kaviaar - Bouquet 3474" is nieuw te koop vanaf € 3,49 bij Bol.com. "Diamanten En Kaviaar - Bouquet 3474" is tweedehands te koop vanaf € 6,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 3,49 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 6,99 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Het enige wat hij niet met diamanten kan kopen... Met zijn buitensporige rijkdom en macht is Serge Marinov gewend dat hij nergens om hoeft te vragen. De bekoorlijke Clementine lijkt echter absoluut niet onder de indruk te zijn van zijn diamanten en gaat ook al niet akkoord met zijn grondregel: híj bepaalt hoeveel nachten ze samen zullen doorbrengen. Waarom laat hij haar dan niet gewoon gaan? Knap, breed, gespierd... Serge lijkt zo uit haar heimelijke fantasieën te zijn gestapt. En hij schijnt vastbesloten die fantasieën werkelijkheid te laten worden. Maar wat zal hij daarvoor terug vragen? Clementine is niet van plan zich zomaar over te geven aan de miljardair, hoe aantrekkelijk hij ook is. Als hij haar wil veroveren, zal hij haar moeten bewijzen dat ze meer voor hem is dan zijn nieuwste speeltje!


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Diamanten En Kaviaar - Bouquet 3474

Type: E-book
ISBN: 9789461999313
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 3,49
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036039741
   
Soort boek
Pocket


Het enige wat hij niet met diamanten kan kopen...<br /><br />Met zijn buitensporige rijkdom en macht is Serge Marinov gewend dat hij nergens om hoeft te vragen. De bekoorlijke Clementine lijkt echter absoluut niet onder de indruk te zijn van zijn diamanten en gaat ook al niet akkoord met zijn grondregel: híj bepaalt hoeveel nachten ze samen zullen doorbrengen. Waarom laat hij haar dan niet gewoon gaan?<br /><br />Knap, breed, gespierd... Serge lijkt zo uit haar heimelijke fantasieën te zijn gestapt. En hij schijnt vastbesloten die fantasieën werkelijkheid te laten worden. Maar wat zal hij daarvoor terug vragen? Clementine is niet van plan zich zomaar over te geven aan de miljardair, hoe aantrekkelijk hij ook is. Als hij haar wil veroveren, zal hij haar moeten bewijzen dat ze meer voor hem is dan zijn nieuwste speeltje!<br /><br />
Prijs
€ 6,99
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789036039741
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Lucy Ellis
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
A Dangerous Solace

ISBN: 9780263235722


Bekijk boek

Nieuw (4)
vanaf € 5,14
Tweedehands (0)
Nieuw (4)
vanaf € 5,42
Tweedehands (0)
Nieuw (3)
vanaf € 5,14
Tweedehands (0)