> > > > > de-kracht-van-het-piramideprincipe

Eline Janssen,marita Van Hasselt,marita Van Rijssen - De Kracht Van Het Piramideprincipe

Het boek De Kracht Van Het Piramideprincipe van de auteur Eline Janssen,marita Van Hasselt,marita Van Rijssen is 5 maal gevonden, 1 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Kracht Van Het Piramideprincipe" is nieuw te koop vanaf € 24,95 bij Bol.com. "De Kracht Van Het Piramideprincipe" is tweedehands te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 24,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (4) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 4 tweedehands boeken


Omschrijving boek
Infobesitas: wie heeft er niet mee te maken? De enorme hoeveelheidinformatie die elke dag op ons afkomt, dwingt ons anders te gaan lezen. De lezer van nu is haastig en scant teksten, op zoek naar wat voor hem of haar van belang is.

Wil je als schrijver effect hebben met je tekst, dan moet je inspelen op het veranderende leesgedrag. Het piramideprincipe biedt je hiervoor een handige methode. Hiermee redeneer je vanuit de informatiebehoefte van de lezerrond het onderwerp, in plaats van vanuit je eigen kennis en denkproces. Zo kom je tot een beknopte en scanbare tekst waarbij de kernboodschap voorop staat.

Dit boek leert je piramideschrijven, stap voor stap. Praktische tips en voorbeelden helpen je de methode direct in je werk toe te passen. Het resultaat: je bereikt in minder tijd meer effect met je teksten. De pragmatische methode in dit boek is gebaseerd op het Pyramid Principle dat de Amerikaanse organisatieadviseur Barbara Minto voor McKinsey ontwikkelde.

Marita van Rijssen en Eline Janssen (Piramideschrijven.nl) geven al ruim twintig jaar schrijftrainingen voor diverse organisaties. Ze helpen adviseurs en andere professionals om in minder tijd beknopte en overtuigende teksten te schrijven, zoals adviezen, besluitvormingsteksten en offertes.

Deze herziene editie van De kracht van het piramideprincipe nieuw hoofdstuk over hoe je met flow je tekst kunt schrijven. Er is extra aandacht voor helder formuleren en argumenteren.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Kracht Van Het Piramideprincipe

Type: Paperback
ISBN: 9789058754493
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 24,95
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058754493
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058754493
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 16,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058754493
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 17,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789058754493
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 20,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Eline Janssen,marita Van Hasselt,marita Van Rijssen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (8)
vanaf € 13,00