> > > > Robert Elsing

Auteur Robert Elsing



Robert Elsing
Over Robert Elsing
Pakweg 20% van de freelancers haalt 80% van de opdrachten binnen.

Je zou denken dat die succesvolle 20% het neusje van de zalm is. De briljante happy few, die gewoon de mooiste dingen maken. Niet dus! Sterker, een opvallend groot deel van de beste creatieven kunnen met moeite het hoofd boven water houden. Terwijl ‘middelmatige’ collega’s worden overladen met de leukste opdrachten. Vakkennis en talent alleen zijn blijkbaar geen garantie voor succes. Maar welke gewoonten, zienswijzen, trucs en methodes maken nu eigenlijk het verschil?

Dat was de vraag die ik mijzelf stelde voordat ik aan mijn boek begon.
Veel van mijn ideeën en inzichten heb ik gewoon opgedaan in de praktijk. Ik werk ruim achttien jaar met veel plezier en succes als freelance fotograaf. Ik heb een brede kring van prominente opdrachtgevers opgebouwd. Ik heb mijn eigen fotostudio. En ik kan er goed van leven. Maar niet alleen omdat ik een goede fotograaf ben. Want ik ben geboren met een ondernemersgeest en opgeleid als verkoper.

Al mijn kennis op het gebied van jezelf en je werk goed verkopen, breng ik samen in een praktische gids voor freelancers als fotografen, grafisch ontwerpers, journalisten, stylisten, visagisten en andere creatieve ZZP’ers.
Het boek heeftt de titel: COMMERCIËLE INTELLIGENTIE en is verkrijgbaar via www.commercieleintelligentie.nl of de boekhandel.
Bron: http://www.robertelsing.nl/auteur/
Robert Elsing heeft een Facebook account! Klik hier om naar Facebook te gaan.
Robert Elsing heeft een Youtube kanaal! Klik hier om naar Youtube te gaan.

Robert Elsing heeft een LinkedIn pagina! Klik hier om naar LinkedIn te gaan.

Robert Elsing heeft een eigen website! Klik om naar de website te gaan.

We hebben 3 boeken gevonden van de auteur Robert Elsing


Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Robert Elsing.
De meest gevonden boeken zijn Commerciele Intelligentie, Victim Of The Muses en Commerciele Intelligentie. Het Geheim Van Winstgevend Freelancen..

Tweedehands (1)
€ 12,50

Nieuw (1)
€ 37,05