> > > > > operatieve-zorg-en-technieken-oogchirurgie

Elly Kiesenberg- De Vries,tamara Van Der List - Operatieve Zorg En Technieken - Oogchirurgie

Het boek Operatieve Zorg En Technieken - Oogchirurgie van de auteur Elly Kiesenberg- De Vries,tamara Van Der List is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Operatieve Zorg En Technieken - Oogchirurgie" is nieuw te koop vanaf € 61,95 bij Bol.com. "Operatieve Zorg En Technieken - Oogchirurgie" is tweedehands te koop vanaf € 51,95 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 61,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 51,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
'Oogchirurgie' bestaat uit drie delen. In het eerste deel komen de algemene richtlijnen bij oogoperaties aan bod. Deel twee gaat over orbitachirurgie, de chirurgie die zich. bezighoudt met de structuren rond het oog, te weten de oogleden, de conjunctiva, de oogbol, de oogspieren, de orbita en traanwegen. Het derde en laatste deel behandelt de oogchirurgie. De auteurs beschrijven operaties aan het voorsegment (cornea en iris tot en met de lens) en het achtersegment (corpus vitreum en retina). Daarnaast bevat het boek twee bijlagen waarin randapparatuur bij oogheelkundige operaties en specifiek oogheelkundig instrumentarium worden beschreven. Tevens wordt een aantal nuttige praktijktips gegeven. Dit boek is niet alleen geschikt als leerboek, maar kan ook door gediplomeerde operatieassistenten uitstekend als naslagwerk worden gebruikt. De reeks 'Operatieve Zorg & Technieken' is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolg delen, waarin de verschillende subspecialismen van de chirurgie worden behandeld. Elk deel in de reeks heeft dezelfde indeling. Ieder hoofdstuk begint met een inleiding, gevolgd door een uitwerking van de pre-, per- en postoperatieve fase van de operatie. Bij alle operatiebeschrijvingen staat een vermelding van de operatie-indicatie en het doel van de operatie. Achterin het boek wordt altijd een selectie opgenomen van veelvoorkomend specifiek instrumentarium. De reeks 'Operatieve Zorg & Technieken' benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk. De talrijke afbeeldingen onderbouwen deze benadering. Elly Kiesenberg-de Vries is werkzaam als operatieassistent in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Zij is docent OZT en geeft gastlessen voor operatieassistenten in opleiding en polimedewerkers. Daarnaast is zij 2e graads Wiskunde docent en geeft ze bijles in wiskunde en medisch rekenen. Tamara van der List is na haar opleiding drie jaar werkzaam geweest als operatieassistent op de operatieafdeling Oogheelkunde van het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. De laatste vijf jaar is zij werkzaam als operatieassistent op de operatieafdeling van het Twee Steden Ziekenhuis, locatie Tilburg en Waalwijk.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Operatieve Zorg En Technieken - Oogchirurgie

Type: Hardcover
ISBN: 9789035236226
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Aanbieder:
€ 61,95
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035236226
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 51,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789035236226
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 70,00
Bekijk boek