> > > > > babys-woordenboek

Anita Engelen - Baby's Woordenboek

Het boek Baby's Woordenboek van de auteur Anita Engelen is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Baby's Woordenboek" is tweedehands te koop vanaf € 8,49 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 8,49 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek

Kleurrijk woordenboek.

Een boom, een auto, een huis, een bloem, een boek, een bal ze staan allemaal in dit kleurrijke woordenboek. Uw kind zal veel plezier beleven aan het herkennen en benoemen van de voorwerpen. Zo leert het een woord met een beeld associëren en ontdekt het de wereld om zich heen.
Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044704129
   
Soort boek
Hardcover


<p> Kleurrijk woordenboek. </p><p> </p><p> Een boom, een auto, een huis, een bloem, een boek, een bal ze staan allemaal in dit kleurrijke woordenboek. Uw kind zal veel plezier beleven aan het herkennen en benoemen van de voorwerpen. Zo leert het een woord met een beeld associëren en ontdekt het de wereld om zich heen. </p><p> </p><p> </p>
Prijs
€ 8,49
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044704129
   
Soort boek
Paperback


Kleurrijk woordenboek.<br /><br />Een boom, een auto, een huis, een bloem, een boek, een bal… ze staan allemaal in dit kleurrijke woordenboek. Uw kind zal veel plezier beleven aan het herkennen en benoemen van de voorwerpen. Zo leert het een woord met een beeld associëren en ontdekt het de wereld om zich heen.
Prijs
€ 8,49
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25