> > > > > lange-oortjes-eerste-kijken-voelboek

Anita Engelen - Lange Oortjes - Eerste Kijk-en Voelboek

Het boek Lange Oortjes - Eerste Kijk-en Voelboek van de auteur Anita Engelen is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Lange Oortjes - Eerste Kijk-en Voelboek" is tweedehands te koop vanaf € 7,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 7,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek

Lange oortjes reeks.

Laat uw kind de glittertekeningen bewonderen en aan de plaatjes voelen die in dit leuke kijk- en voelboekje staan! Het zijn stuk voor stuk illustraties van voorwerpen uit de leefwereld van jonge kinderen. Een ideaal boekje dus om op een speelse manier de woordenschat van uw kind te vergroten.
Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044712520
   
Soort boek
Hardcover


Lange oortjes reeks.<br /><br />Laat uw kind de glittertekeningen bewonderen en aan de plaatjes voelen die in dit leuke kijk- en voelboekje staan! Het zijn stuk voor stuk illustraties van voorwerpen uit de leefwereld van jonge kinderen. Een ideaal boekje dus om op een speelse manier de woordenschat van uw kind te vergroten.
Prijs
€ 7,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044712520
   
Soort boek
Hardcover


Lange oortjes reeks. <br /><br />Laat uw kind de glittertekeningen bewonderen en aan de plaatjes voelen die in dit leuke kijk- en voelboekje staan! Het zijn stuk voor stuk illustraties van voorwerpen uit de leefwereld van jonge kinderen. Een ideaal boekje dus om op een speelse manier de woordenschat van uw kind te vergroten.
Prijs
€ 14,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25