> > > > > mijn-allereerste-woordenboek

Anita Engelen - Mijn Allereerste Woordenboek

Het boek Mijn Allereerste Woordenboek van de auteur Anita Engelen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Mijn Allereerste Woordenboek" is tweedehands te koop vanaf € 8,10 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,10 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044713794
   
Soort boek
Hardcover


500 nieuwe woordjes! Vanaf 2 jaar.<br />500 nieuwe woordjes. Dat zijn er heel wat! Ontdek ze één voor één in dit allereerste woordenboek: - lieve woordjes zoals knuffelen en poes - leuke woorden zoals schommelen, glijbaan en pretpark - ‘hoe ik me voel'-woorden zoals blij, bang en boos - 'hoera! het is feest'-woorden zoals taart, kroon en feesthoedje en ook moeilijkere woorden zoals fototoestel of brandweerman Alle woorden sluiten aan bij het wereldje van de allerkleinsten en de dingen die ze elke dag beleven. Het zijn héél veel woordjes, gecombineerd met een heleboel kleurrijke en herkenbare tekeningen én ingedeeld in duidelijke thema's… Kortom, een ideaal boek om de woordenschat van uw kind op een speelse manier te verrijken.
Prijs
€ 8,10
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25