> > > > > mijn-groot-woordjesboek

Anita Engelen - Mijn Groot Woordjesboek

Het boek Mijn Groot Woordjesboek van de auteur Anita Engelen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Mijn Groot Woordjesboek" is tweedehands te koop vanaf € 2,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 2,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek

Met glitter!

Bij mij thuis Op de boerderij In het bos Vroem! Vroem! In de dierentuin Dat zijn de thema s die uw kind kan ontdekken in dit prachtige woordjesboek! Uw kind zal ongetwijfeld geboeid zijn door de vele mooie plaatjes van dieren, voertuigen en voorwerpen uit zijn of haar directe leefwereld. Maar waartoe uw kind zich echt aangetrokken zal voelen, is de glitter bij de tekeningen. Om uren naar te kijken en aan te voelen!
Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044710519
   
Soort boek
Hardcover


Met glitter!<br /><br />Bij mij thuis Op de boerderij In het bos Vroem! Vroem! In de dierentuin Dat zijn de thema's die uw kind kan ontdekken in dit prachtige woordjesboek! Uw kind zal ongetwijfeld geboeid zijn door de vele mooie plaatjes van dieren, voertuigen en voorwerpen uit zijn of haar directe leefwereld. Maar waartoe uw kind zich echt aangetrokken zal voelen, is de glitter bij de tekeningen. Om uren naar te kijken en aan te voelen!
Prijs
€ 2,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25