> > > > > mijn-leuk-kiekeboeboek

Anita Engelen - Mijn Leuk Kiekeboeboek

Het boek Mijn Leuk Kiekeboeboek van de auteur Anita Engelen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Mijn Leuk Kiekeboeboek" is tweedehands te koop vanaf € 15,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Kiekeboe! Ben jij klaar om de dieren van de boerderij te leren kennen? Sla snel dit leuke kiekeboeboek open, kijk door het gaatje en raad welk dier er zich op de volgende bladzijde verstopt.

“Van wie is de roze krulstaart die door het gaatje komt piepen? Van het schattige varkentje!”
“En van wie zijn de lange oren die tevoorschijn komen? Van het snoezige konijn!”

Een vrolijk boekje waaraan uw kind veel plezier zal beleven en op een speelse manier de dieren van de boerderij leert kennen!Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044729641
   
Soort boek
Hardcover


Kiekeboe! Ben jij klaar om de dieren van de boerderij te leren kennen? Sla snel dit leuke kiekeboeboek open, kijk door het gaatje en raad welk dier er zich op de volgende bladzijde verstopt.<br /><br />¿Van wie is de roze krulstaart die door het gaatje komt piepen? Van het schattige varkentje!¿<br />¿En van wie zijn de lange oren die tevoorschijn komen? Van het snoezige konijn!¿<br /><br />Een vrolijk boekje waaraan uw kind veel plezier zal beleven en op een speelse manier de dieren van de boerderij leert kennen!<br />
Prijs
€ 15,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Anita Engelen
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 7,90
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 6,50
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,25