> > > > > berichten-uit-de-zorg

Esther Donkers,n.V.T. - Berichten Uit De Zorg

Het boek Berichten Uit De Zorg van de auteur Esther Donkers,n.V.T. is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Berichten Uit De Zorg" is nieuw te koop vanaf € 9,99 bij Bol.com. "Berichten Uit De Zorg" is tweedehands te koop vanaf € 36,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 9,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 36,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
De laatste dagen van een aidspatiënt veraangenamen met liefdevolle zorg, het haar afknippen van een vrouw, wier haren decennia lang niet gekamd zijn, brutale boeven van repliek dienen, de voeten wassen van een vervuild persoon die niet van wassen gediend is; het is geen vanzelfsprekendheid meer in de zorg. In de kranten wemelt het van berichten over luierdagen in verpleegtehuizen en verwaarloosde ouderen die de hele dag in bed liggen. Esther Donkers, die jarenlang werkzaam was in de zorg, vertelt in haar verhalen juist over de bijzondere en mooie kanten van de zorg, de dingen die in de zorg óók gebeuren. Ze schept daarmee een beeld van minutieuze aandacht voor haar medemens en beschrijft haar patiënten met liefde, humor en opgewektheid. Haar boek is als een verzameling kijkdozen. Door ieder kijkgaatje zie je een korte episode uit het leven van iemand die zorg nodig heeft, en die ook krijgt. En door de ogen van Esther Donkers is ieder leven tot het laatste moment, en tot in het kleinste detail, waardevol. Ontroerend en adembenemend mooi.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Berichten Uit De Zorg

Type: E-book
ISBN: 9789023466680
Levertijd: Direct te downloaden

Aanbieder:
€ 9,99
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789023466475
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 36,99
Bekijk boek