> > > > > open-huis

Van Geugten - Open Huis

Het boek Open Huis van de auteur Van Geugten is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Open Huis" is tweedehands te koop vanaf € 8,75 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,75 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek


Omschrijving boek
Wat is er in vredesnaam aan de hand? Dit is een vraag die bij veel mensen opkomt. Zijn wij met zijn allen gek geworden of is er een wetmatigheid actief die de ontwikkelingen zou kunnen verklaren? Is er een manier te vinden die de onderhuidse verandering in onze maatschappij zou kunnen laten zien? Zijn er modellen die de actuele toestand helder kunnen beschrijven, waarmee we kunnen voorspellen waar we naar op weg zijn? Modellen die behulpzaam kunnen zijn bij het zetten van een totaal nieuwe koers?

Dergelijke wetmatigheden en modellen zijn er. Ontdekt en beschreven in de tweede helft van de vorige eeuw, onder de verzamelnaam non-lineaire dynamica ofwel chaostheorie. Toepassing van deze modellen leidt tot verrassende inzichten en conclusies. In Open Huis is deze denkrichting leidraad.

"Een ding is zeker: Het wordt spannend in onze westerse wereld. Het zal erom hangen of we het zullen redden. De krachten die nu werkzaam zijn tussen ons en binnen onszelf hebben het in zich om de maatschappij voor langere tijd volkomen te ontwrichten.
Ik nodig iedereen van harte uit om dit boek te lezen. Laten we elkaar inspireren het tij te keren."Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Open Huis ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Open Huis
Open Huis
Open Huis

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789051791686
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Van Geugten
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 13,95
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 14,95
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 21,95