> > > > > in-je-element

G. Langelaar - In Je Element!

Het boek In Je Element! van de auteur G. Langelaar is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "In Je Element!" is tweedehands te koop vanaf € 7,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 7,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben In Je Element! ook gevonden geschreven door andere auteurs:

In Je Element
In Je Element

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789075979114
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789075979114
   
Soort boek
Paperback


Het zet je aan het knutselen of eigenlijk…. aan het experimenteren. Meestal met spullen die je in de keuken, de schuur, op zolder of in de natuur vindt, sommige ingrediënten moet je kopen. Wat je maakt zijn geen gewone knutsels maar kleine kunstwerkjes! In “In je element” vind je kant-en-klare kunstwerken maar ook veel ideeën en mogelijkheden om op voort te borduren. Want ‘toverpapier’ kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, een ‘geurtingeling’ kun je net zo maken als je zelf wilt en met ‘planeten’ richt je je eigen universum in. ‘In je element’ is een doe-boek “In je element” is opgebouwd rond de vier elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. Loop je met je hoofd in de wolken? Dan past een knutsel uit het hoofdstuk Lucht waarschijnlijk bij jou. Heb je veel energie en een vurig verlangen iets te onderzoeken? Dan zal het hoofdstuk Vuur je meer aantrekken. Probeer eens een knutsel uit het hoofdstuk Water, als je zin hebt om daar in te duiken. Probeer en experimenteer! Wil je gewoon lekker met je handen werken en een aardig cadeautje maken? Dat kan natuurlijk ook!
Prijs
€ 7,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van G. Langelaar
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (1)
€ 13,45
Tweedehands (0)
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 7,99
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 6,00