> > > > > china

Onbekend - China

Het boek China van de auteur Onbekend is 5 maal gevonden, 0 maal nieuw en 5 maal tweedehands. "China" is tweedehands te koop vanaf € 6,90 bij Bol.com.

Tweedehands (5) vanaf € 6,90 bij Bol.com Toon 5 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben China ook gevonden geschreven door andere auteurs:

China
China
China

Tweedehands
We hebben 5 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789046700860
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


CHINA reisverhalen<br />Een gezelschap van bekende reisauteurs schetst een zeer gevarieerd en boeiend portret van het immer tot de verbeelding sprekende China. Zo schrijft Stanley Stewart over zijn reis voorbij de Grote Muur, naar de provincie Xinjang, een gebied waar de Chinezen tot op de dag van vandaag een angstige fascinatie voor hebben. Paul Theroux neemt de trein naar Tibet en maakt daar vervolgens kennis met de ijzige kou en sneeuw, en Michel Peissel is in Tibet op zoek naar de bron van de Mekongrivier.<br />Een andere grote rivier, de Yangzi, fungeert als leidraad voor de reis van Simon Winchester. Hij heeft een ontmoeting met de Chinese dokter van Bruce Chatwin in het Jadedraakgebergte en hij vertelt over een volk dat slaapt op uitgebeende varkens. Colin Thubron bevaart de canyons van de provincie Sichuan op een stoomboot, en ten slotte beschrijft Ian Buruma de laatste dagen van Hongkong.
Prijs
€ 6,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041017673
   
Soort boek
Paperback


China<br />Expert-gids<br /><br />Deze perfecte reisgenoot biedt je informatie over China, aangevuld met meer dan 350 kaarten en illustraties. De Expert-gidsen waarin je ook gedetailleerde rondritten en routes vindt, zijn bedoeld voor intensief gebruik. De gidsen zijn overigens geheel in kleur. Kortom: waarom toerist blijven als je ook expert kunt zijn?
Prijs
€ 8,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041026064
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 10,20
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789021536163
   
Soort boek
Paperback


Lekker lezen en bladeren op vakantie<br />Met de degelijke aanpak van de Thomas Cook reisgidsen is een goede reisvoorbereiding verzekerd. De gids wisselt achtergrondinformatie af met praktische informatie. Thematische hoofdstukjes over locale eigenaardigheden verlevendigen het geheel en de vele foto’s en kaarten maakt het tot een uitstekende reisgids.<br />- Acht toonaangevende bestemmingen<br />- Gebruiksvriendelijke lay-out<br />- Feature-pagina’s met achtergrondinformatie over geschiedenis, natuur, cultuur, architectuur en meer<br />- Routebeschrijvingen op en om de meest indrukwekkende bezienswaardigheden<br />- Een uitgebreide keuze aan hotels en restaurants afgestemd op verschillende budgetten<br />- Inclusief mini-cd-rom met weblinks
Prijs
€ 11,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789054666790
   
Soort boek
Hardcover
Prijs
€ 13,75
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Onbekend
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Notebook

ISBN: 9781703267952


Bekijk boek

Nieuw (523)
vanaf € 6,99
Tweedehands (0)
Nieuw (16)
vanaf € 35,99
Tweedehands (0)
Nieuw (14)
vanaf € 15,99
Tweedehands (0)