> > > > > t-is-maar-een-griepje-luisterboek

A.D.M.E. Osterhaus,ab Osterhaus - T Is Maar Een Griepje (luisterboek)

Het boek T Is Maar Een Griepje (luisterboek) van de auteur A.D.M.E. Osterhaus,ab Osterhaus is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "T Is Maar Een Griepje (luisterboek)" is tweedehands te koop vanaf € 9,00 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 9,00 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken


Omschrijving boek
’t Is maar een griepje Door prof. dr. Ab Osterhaus Op deze twee luister-cd’s vertelt viroloog Ab Osterhaus over de verschillende virussen die we de laatste jaren voorbij hebben zien trekken, zoals het SARS virus, het kippengriepvirus en de Gekke Koeienziekte. Hij legt uit wat een virus is, hoe die ontstaat, waar hij vandaan komt en hoe we ‘die in de kiem zouden kunnen smoren’. Ook gaat hij in op de mogelijkheid van een uitbraak van een nieuwe grieppandemie - een wereldwijde epidemie - waarbij een nieuwe variant van het griepvirus miljoenen slachtoffers kan maken, zoals dit in de vorige eeuw drie keer gebeurde. Hoe en waar zou dit kunnen ontstaan? En nog belangrijker, hoe bereiden de wetenschap én de overheid zich hierop voor om de gevolgen van zo’n pandemie voor de samenleving te beperken? In 2009, het Darwin-jaar, organiseren het Erasmus MC en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de tentoonstelling ‘H5N1 - De evolutie van een griepvirus’ en verschijnt een computerspel over de voortdurende strijd van de wetenschap tegen het griepvirus. • I.s.m. Erasmus MC • Cd geeft toegang tot een computerspel over virussen • Cd wordt gepresenteerd bij de opening van de tentoonstelling: ‘H5N1 - De evolutie van een griepvirus’ in het Natuur Historisch Museum Rotterdam • Cd geeft toegang tot Natuur Historisch Museum Rotterdam • Ab Osterhaus is hoogleraar Virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam en deeltijdhoogleraar Milieuvirologie aan de Universiteit van Utrecht. Hij is directeur van twee WHO-referentiecentra en medeoprichter/directeur van een drietal bedrijven die deel uitmaken van de Erasmus MC Holding. Sinds 2000 is hij voorzitter van de European Scientific Working Group on Influenza (ESWI).Met deze groep heeft hij meer dan een dozijn “nieuwe” virussen van mens en dier ontdekt.


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789089930156
   
Soort boek
Luisterboek op CD


Op deze twee luister-cd's vertelt viroloog Ab Osterhaus over de verschillende virussen die we de laatste jaren voorbij hebben zien trekken, zoals het SARS virus, het kippengriepvirus en de Gekke Koeienziekte. Hij legt uit wat een virus is, hoe die ontstaat, waar hij vandaan komt en hoe we 'die in de kiem zouden kunnen smoren'. Ook gaat hij in op de mogelijkheid van een uitbraak van een nieuwe grieppandemie - een wereldwijde epidemie - waarbij een nieuwe variant van het griepvirus miljoenen slachtoffers kan maken, zoals dit in de vorige eeuw drie keer gebeurde. Hoe en waar zou dit kunnen ontstaan? En nog belangrijker, hoe bereiden de wetenschap én de overheid zich hierop voor om de gevolgen van zo'n pandemie voor de samenleving te beperken?<br /><br />In 2009, het Darwin-jaar, organiseren het Erasmus MC en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de tentoonstelling 'H5N1- De evolutie van het griepvirus' en verschijnt een computerspel over de voortdurende strijd van de wetenschap tegen het griepvirus.'<br /> <br />Ab Osterhaus is hoogleraar Virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam en deeltijdhoogleraar Milieuvirologie aan de Universiteit van Utrecht. Hij is directeur van twee WHO-referentiecentra en medeoprichter/directeur van een drietal bedrijven die deel uitmaken van de Erasmus MC Holding. Sinds 2000 is hij voorzitter van de European Scientific Working Group on Influenza (ESWI). Met deze groep heeft hij meer dan een dozijn "nieuwe" virussen van mens en dier ontdekt.<br /><br />In de cd is een kortingsbon voor het Natuur Historisch Museum bijgesloten.<br /><b>Deze uitgave betreft een audioboek.</b>
Prijs
€ 9,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789089930156
   
Soort boek
Audioboek CD
Prijs
€ 12,00
Bekijk boek