A. Osseyran,bakker,d. Zantinge - Breedband(u)

Het boek Breedband(u) van de auteur A. Osseyran,bakker,d. Zantinge is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Breedband(u)" is tweedehands te koop vanaf € 11,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 11,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789039524497
   
Soort boek
Paperback


BREEDBAND(u) 1e druk is een boek van Bakker uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789039524497 <br /><br />In 'Breedband in een wereld van glas' schetsen de auteurs een wereld waarin een netwerk van supersnelle glasvezelverbindingen mogelijkheden schept voor communicatie, samenwerking en productie die revolutionair genoemd kunnen worden en een breuk betekenen met de wereld zoals we die nu kennen. Die mogelijkheden zijn van een andere orde dan die van triple play en omvatten naast snel internet ook virtuele organisaties, videoconferencing, gridcomputing en domotica. <br /><br />Met echt breedband zal iedereen over de hele wereld kunnen beschikken over alle bronnen die op enige wijze zijn aangesloten op het wereldwijde breedbandnetwerk. Dit boek schetst een beeld van een toekomst die al begonnen is en waaraan Nederland en Europa zullen moeten deelnemen. De auteurs willen voorkomen dat aanbieders eerst hun bestaande investeringen uitputten. Overheden zullen daarom de aanbodkant moeten versterken, of zoals oud-minister Koos Andriessen het zegt in zijn voorwoord: 'De auteurs hebben gelijk met hun stelling: leg eerst glasvezel tot aan elke woning, daarna komen de toepassingen als vanzelf.' <br /><br />Breedband geeft Nederland de kans een echt kennisland te worden. De digitale revolutie is begonnen, onstuitbaar en ieders leven beïnvloedend zoals dat bij de industriële revolutie het geval was. Dit boek is bedoeld voor elke in breedband en snelle communicatie geïnteresseerde lezer en voor al degenen die een adviserende of beslissende rol hebben binnen overheid en bedrijfsleven. Als zij dit boek gelezen hebben, weten zij wat hen te doen staat. <br /><br />Willen we echt veranderen, dan zal de infrastructuur moeten veranderen. Die verandering zal niet komen van de kant van de telecommunicatie, maar van die van de informatietechnologie.
Prijs
€ 11,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789039524497
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 36,98
Bekijk boek