> > > > > graancirkels-ufos-ets

Ossenbaard, Janet - Graancirkels Ufo's & Et's

Het boek Graancirkels Ufo's & Et's van de auteur Ossenbaard, Janet is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Graancirkels Ufo's & Et's" is tweedehands te koop vanaf € 17,05 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 17,05 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789078903000
   
Soort boek
Paperback


Dit rijkelijk geïllustreerde boek (700 foto's!) laat de link zien tussen graancirkels en buitenaardsen.<br />Zit er waarheid in de vele overleveringen dat de mens het resultaat is van buitenaardse interventie? Zijn er bewijzen voor de bewering dat ET’s al duizenden jaren de aarde bezoeken, met de mens communiceren en zelfs met ons samenleven? Ga mee op avontuur langs velden, grotten, piramides en wormholes. Verken de talloze graan-formaties die een duidelijke buitenaardse boodschap bevatten, ervaar hoe het is om voorbij tijd en ruimte te reizen, onderzoek de vreemde lichtverschijnselen in en rondom graancirkels, maak kennis met het fenomeen Robbert van den Broeke en reis mee naar lang vervlogen tijden toen de aarde bezocht werd door geavanceerde buitenaardse intelligenties met een heel bijzondere missie...<br /><br />Janet Ossebaard, graancirkelpionier van het eerste uur, verzamelde een schatkist vol informatie en feiten over de waarschijnlijke relatie tussen buitenaardse bezoekers en onze voorouders en de boodschappen die graancirkels hierin spelen. Je komt maar tot één conclusie: buitenaardsen bestaan gewoon! Grensverleggend onderzoek gecombineerd met schitterend beeldmateriaal: een must-read!<br />Dr. Ir. Coen Vermeeren, schrijver van het boek UFO's bestaan gewoon.
Prijs
€ 17,05
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Ossenbaard, Janet
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)