> > > > > vaas-voor-keizerschaal-voor-meid

Mance Post - Vaas Voor Keizer,schaal Voor Meid

Het boek Vaas Voor Keizer,schaal Voor Meid van de auteur Mance Post is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Vaas Voor Keizer,schaal Voor Meid" is tweedehands te koop vanaf € 7,95 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 7,95 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789021470597
   
Soort boek
Hardcover


Een prachtige porseleinen vaas uit China en een doodgewone aardewerken schaal uit Holland staan tegenover elkaar in een museum. Ze zijn allebei heel oud, zo'n 250 jaar, en aan allebei zit een fascinerend verhaal vast. De mooie vaas was ooit een geschenk voor de keizer, en zijn ontstaansgeschiedenis is nogal wreed, maar het is dan ook een Chinese geschiedenis... De schaal is weliswaar heel eenvoudig, maar middenop is een ontroerend hartje geschilderd - door Pieter Poppel, de Amsterdamse Pottenbakker, die smoorverliefd was toen hij de schaal maakte. Dit verhaal, dat zich afspeelt tijdens Hollands Gouden Eeuw, is er dus misschien wel eentje vol romantiek...
Prijs
€ 7,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Mance Post
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 10,90
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 12,95
De Sjaal

ISBN: 9789021481500


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 14,70
Tweedehands (0)