> > > > > de-kinderen-die-merken-er-niets-van

Dominique Prins - De Kinderen ?... Die Merken Er Niets Van !

Het boek De Kinderen ?... Die Merken Er Niets Van ! van de auteur Dominique Prins is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "De Kinderen ?... Die Merken Er Niets Van !" is tweedehands te koop vanaf € 8,80 bij Bol.com.

Tweedehands (4) vanaf € 8,80 bij Bol.com Toon 4 tweedehands boeken


Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 4 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789038919584
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789038919584
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 8,90
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789038919584
   
Soort boek
Paperback


De kinderen ?... die merken er niets van ! 1e druk is een boek van Dominique Prins uitgegeven bij Elmar. ISBN 9789038919584 <br /><br />De cijfers lopen uiteen van 660 kinderen per week tot 70.000 kinderen per jaar, maar één ding staat vast: heel veel kinderen krijgen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Hoe zit het met de generatie scheidingskinderen die inmiddels volwassen is? Daarover bestaat maar weinig literatuur. Bovendien is het voor veel volwassenen een teer onderwerp, waar niet gemakkelijk over wordt gepraat. Het is immers al zo lang geleden? Tegelijkertijd bestaat in deze groep behoefte aan verhalen van lotgenoten, aan her- en erkenning van alle verwarrende gevoelens. <br />14 volwassenen vertellen in dit boek hun persoonlijke verhaal. Het zijn openhartige verhalen, soms pas voor het eerst zo uitgebreid verteld. Uit al deze verhalen blijkt dat ieder kind de scheiding van zijn ouders op zijn eigen manier heeft beleefd en verwerkt. De één heeft daar meer moeite mee dan de ander. Maar er is geen scheidingskind te vinden dat zegt: 'De scheiding van mijn ouders? Die had ik niet willen missen.'<br /><br />Onderzoeker Ed Spruijt, familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt en de oprichters van KIES (Kinderen In Echtscheidings Situatie), Maaike de Kort en Nelly Snels, maken het boek compleet met hun deskundige commentaar en waardevolle adviezen.
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789038919584
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 17,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Dominique Prins
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.