> > > > > grieksche-terracottas-een-kort-overzicht-van-het-belang-de-bestemming-de-vervaardiging-en-de-kunsthistorische-ontwikkeling

Prins De Jong, Dr. E.F. - Grieksche Terracotta's. Een Kort Overzicht Van Het Belang, De Bestemming, De Vervaardiging En De Kunsthistorische Ontwikkeling.

Het boek Grieksche Terracotta's. Een Kort Overzicht Van Het Belang, De Bestemming, De Vervaardiging En De Kunsthistorische Ontwikkeling. van de auteur Prins De Jong, Dr. E.F. is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Grieksche Terracotta's. Een Kort Overzicht Van Het Belang, De Bestemming, De Vervaardiging En De Kunsthistorische Ontwikkeling." is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (2) vanaf bij antiqbook.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Grieksche Terracotta's. Een Kort Overzicht Van Het Belang, De Bestemming, De Vervaardiging En De Kunsthistorische Ontwikkeling. ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Grieksche Terracotta's.Een Kort Overzicht Van Het Belang, De Bestemming, De Vervaardiging En De Kunsthistorische Ontwikkeling.

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Bussum, F.G. Kroonder, 1944, 70 (excl. ills.) pp. geb.half linnen, 16 x 24.5 cm. ; ex-libris, band en bladzijden wat vergeeld, overigens in goede staat.
Prijs
Bekijk boek
Aanbieder
antiqbook.com
Bussum, F.G. Kroonder, 1944. Or. halfcloth, 70+2p.+ 84 illustrations+ (4)p.A little ruststained inside; good copy.
Prijs
Bekijk boek