> > > > > krummacher-dr-fw

Elisa De Profeet - Krummacher, Dr. F.W.

Het boek Krummacher, Dr. F.W. van de auteur Elisa De Profeet is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Krummacher, Dr. F.W." is tweedehands te koop vanaf € 25,00 bij www.boekenstek.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 25,00 bij www.boekenstek.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Krummacher, Dr. F.W. ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Krummacher, Dr. F.W.

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekenstek.nl
Elisa de profeet, een bundel preken van dr. F.W. Krummacher, in leven Gereformeerd predikant te Elberfeld. In totaal 40 preken behandelt dr. Krummacher de geschiedenis van Elisa.Friedrich Wilhelm Krummacher (1796-1868) was een gereformeerd theoloog uit Duitsland.Zijn vader  (Friedrich Adolf K.) en zijn oom  (Gottfried Daniel K.) waren beiden ook theoloog.Friedrich Wilhelm Krummacher studeerde theologie in Halle en Jena. Na zijn studie stond hij als predikant achtereenvolgens in Frankfurt am Main (1819), Ruhrort (1823), Gemarke (1825) en Elberfeld (1834).In 1843 vertrok hij naar  New York. Hij bedankte voor een aanstelling als hoogleraar in Mercersburg, Pennsylvania, maar keerde terug naar Berlijn, alwaar hij weer predikant werd.Ondanks dat hij gereformeerd predikant was, verdedigde hij het klassieke Lutheranisme, waarbij hij de strijd aanging met de rationalisten uit zijn tijd.
Prijs
€ 25,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Elisa De Profeet
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 25,00