> > > > > steentjes-in-je-buik

Gerda Prins - Steentjes In Je Buik

Het boek Steentjes In Je Buik van de auteur Gerda Prins is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Steentjes In Je Buik" is tweedehands te koop vanaf € 11,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 11,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789075913279
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Jozef is een kat. Met z'n kleine baas Marnix beleven ze thuis aardige en ondeugende avonturen. Opeens gebeurt er iets ergs. Marnix wordt zomaar op straat door een auto doodgereden. Jozef begrijpt het niet, niemand begrijpt het... De hulpverlening is er snel bij. Langzaam stijgt het besef dat Marnix niet terug komt. Na de begrafenis komt de werkelijkheid van elke dag terug. Dan begint de verliesverwerking. Een kind vertellen en uitleggen dat papa, mama, broer, zus of een vriend er straks niet meer zal zijn, is bijna niet te doen. Voor jonge kinderen wordt in dit boek leven en dood gewoon tegenover elkaar gesteld. Voor ouderen kan dit een aanleiding zijn om - voor of na de dood - met elkaar te praten over persoonlijke verliesverwerking.
Prijs
€ 11,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789075913279
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 14,70
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Gerda Prins
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (2)
vanaf € 10,77