> > > > > spelen-met-vuur-de-hand-van-de-pottebakker-potterij-zaalberg-toonzaal-raku-yaki

Heeroma. Prof. Dr. K. - Spelen Met Vuur. De Hand Van De Pottebakker., Potterij Zaalberg. Toonzaal Raku Yaki

Het boek Spelen Met Vuur. De Hand Van De Pottebakker., Potterij Zaalberg. Toonzaal Raku Yaki van de auteur Heeroma. Prof. Dr. K. is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Spelen Met Vuur. De Hand Van De Pottebakker., Potterij Zaalberg. Toonzaal Raku Yaki" is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Leiderdorp: Potterij Zaalberg Raku Yaki, 1959. Smal staand formaat brochure., Geniet., Rood papieren omslag Gedeeltelijk verbleekt. Fotografie: Henk Jonker en Maria Austria. ( 20 ) pAgina's diverse z/w foto's. Eerste druk. Toonzaal Raku Yaki werd in 1959 geopend. Als tekst voor de brochure werd teruggegrepen op de rede bij de tentoonstelling uit 1958. Rede uitgesproken op 8 maart 1958 bij de opening van de tentoonstelling Meindert H. Zaalberg "Klei en Vuur "in het Stedelijk Museum te Amsterdam. Zeer goed.
Prijs
Bekijk boek