Rik Raven * Gesigneerd! - Zucht

Het boek Zucht van de auteur Rik Raven * Gesigneerd! is 3 maal gevonden, 1 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Zucht" is nieuw te koop vanaf € 17,95 bij Bol.com. "Zucht" is tweedehands te koop vanaf € 12,50 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 17,95 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (2) vanaf € 12,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Zucht ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Zucht
Zucht

Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Zucht

Type: Paperback
ISBN: 9789492337115
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 17,95
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789460860409
   
Soort boek
Paperback


''Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij schoot.''<br /><br />Jack de Pater was nog bezig zijn zonnebril in zijn binnenzak te stoppen toen hij binnenliep. 'Hé, wacht verdomme, waar gaat zij met die kleine naar toe?'<br />Richard ging voor hem staan. 'Ik herinner me niet dat ik jou hier heb uitgenodigd.'<br />De Pater zuchtte geërgerd terwijl hij door het raam boven het aanrecht keek naar de Jeep en zijn motor op de oprijlaan. 'Je dacht toch niet dat je me kunt tegenhouden?<br />`Ik moet Nell spreken.'<br />'Jij vertrekt weer.'<br />'Dat zal best, maar nog niet meteen, want ik weet wat er met Nell aan de hand is.`<br /><br />In het leven van Richard van de Wal ziet alles er goed uit. Zijn vrouw Jan, eerder lijdend aan een psychose, komt eindelijk weer naar huis. Maar voordat ze thuiskomt, gebeuren er rare dingen. Zo ziet hij zijn dochters bruine ogen van kleur veranderen. Wat moet hij denken als ze hem met blauwe ogen aankijkt en hem vraagt of je leven kunt opzuigen?<br /><br />Als een merkwaardige kerel, luisterend naar de naam Jack de Pater, claimt hen te kunnen helpen, beginnen de problemen pas echt. Een eeuwenoude vloek heeft Jack en het kleine meisje in zijn greep. Het is aan Richard om het tij te keren. Een opdracht die niet alleen van zijn Japanse moeder komt.
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek
Aanbieder
www.anderwereld-magie.nl
Zucht, Rik Raven *Gesigneerd!Paperback, nieuw, derde druk april 2016, Nimisa Publishing HouseMét toffe boekenlegger!''Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij schoot.''Jack de Pater was nog bezig zijn zonnebril in zijn binnenzak te stoppen toen hij binnenliep. 'Hé, wacht verdomme, waar gaat zij met die kleine naar toe?'Richard ging voor hem staan. 'Ik herinner me niet dat ik jou hier heb uitgenodigd.'De Pater zuchtte geërgerd terwijl hij door het raam boven het aanrecht keek naar de Jeep en zijn motor op de oprijlaan. 'Je dacht toch niet dat je me kunt tegenhouden?`Ik moet Nell spreken.''Jij vertrekt weer.''Dat zal best, maar nog niet meteen, want ik weet wat er met Nell aan de hand is.`In het leven van Richard van de Wal ziet alles er goed uit. Zijn vrouw Jan, eerder lijdend aan een psychose, komt eindelijk weer naar huis. Maar voordat ze thuiskomt, gebeuren er rare dingen. Zo ziet hij zijn dochters bruine ogen van kleur veranderen. Wat moet hij denken als ze hem met blauwe ogen aankijkt en hem vraagt of je leven kunt opzuigen?Als een merkwaardige kerel, luisterend naar de naam Jack de Pater, claimt hen te kunnen helpen, beginnen de problemen pas echt. Een eeuwenoude vloek heeft Jack en het kleine meisje in zijn greep. Het is aan Richard om het tij te keren. Een opdracht die niet alleen van zijn Japanse moeder komt.
Prijs
€ 17,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Rik Raven * Gesigneerd!
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Bron

ISBN: 9789460860232


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 17,95
Tweedehands (2)
vanaf € 17,95
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 17,95