> > > > > mooie-leeftijd-een

P. Van Ruitenburg - Mooie Leeftijd

Het boek Mooie Leeftijd van de auteur P. Van Ruitenburg is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Mooie Leeftijd" is nieuw te koop vanaf € 11,90 bij Bol.com. "Mooie Leeftijd" is tweedehands te koop vanaf € 6,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 11,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 6,99 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Mooie Leeftijd

Type: Hardcover
ISBN: 9789033120060
Levertijd: 8

Aanbieder:
€ 11,90
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789033120060
   
Soort boek
Hardcover


Voor ouderen is er nog veel te doen: raad geven, meesturen, meelijden, luisteren. Er is tijd om te bidden, te denken, naar Psalmen te luisteren, een goed boek te lezen en misschien voor een goed gesprek. <br /><br />In dit meditatieboekje worden bijbelgedeelten over ouderen besproken. Er wordt aandacht geschonken aan de taken die er nog liggen, maar ook aan de eenzaamheid en de moeiten die dikwijls samengaan met een hogere leeftijd. Met alle verdriet en rouw kunnen ouderen toch voorbeelden zijn van geduld en geloof. Ze mogen zich vergeten voelen, maar wat een troost als de Heere van hen af weet. <br /><br />Het is Gods gave als zondaren klein en schuldig op Christus leunen. Als dat gekend wordt, is ouder worden niet erg. Met een hartelijk vertrouwen en een stil achter de Heere aankomen, kunnen ouderen - ondanks alle zorgen - een 'mooie oude dag' hebben. Met hartelijke vreugde in Christus kunnen de laatste jaren wel de beste zijn.<br /><br />
Prijs
€ 6,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van P. Van Ruitenburg
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Naar De Hemel

ISBN: 9789033119712


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (5)
vanaf € 5,00
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 11,00
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 4,00