> > > > > mastering-3d-studio-max-r3

Tdi - Mastering 3d Studio Max R3

Het boek Mastering 3d Studio Max R3 van de auteur Tdi is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Mastering 3d Studio Max R3" is tweedehands te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907400
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907400
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


3D Studio MAX blijft zichzelf ontwikkelen en breidt zo zijn positie als meest gebruikte modelleer -, animatie - en rendering pakket uit. 'Mastering 3D Studio MAX R3', geschreven door een team van gecertificeerde Discreet -trainers, is hét naslagwerk dat u nodig hebt om alle technieken die dit krachtige product biedt onder de knie te krijgen. In dit boek leert u alles over het modelleren en samenstellen van uw karakters en hoe u ze laat bewegen, alles over het belichten van uw scène en ook alles over het produceren van de uiteindelijke animatie voor films, spelletjes, televisie en zelfs voor het web. Ook krijgt u uitgebreide instructies over MAX Script om MAX aan te passen. In dit boek vindt u: het begrijpen van basis-3D-concepten, maak uzelf vertrouwd met de MAX-interface, het MAX-modelleergereedschap gebruiken, controllers, expressions en keyframe animatie toepassen in MAX, materialen creëren en optimaliseren, belichting en kleurgebruik in scènes, rendering en optimalisatie van uw animatie, beginnen met MAX Script, de gebruikersinterface aanpassen, MAX Script gebruiken om het creëren en het animeren van uw scène te vergemakkelijken, het creëren van uw eigen plug - ins met behulp van MAX Script.
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05