> > > > > tips-trucs-internet

Tdi - Tips & Trucs Internet

Het boek Tips & Trucs Internet van de auteur Tdi is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Tips & Trucs Internet" is tweedehands te koop vanaf € 14,95 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 14,95 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Tips & Trucs Internet ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Tips & Trucs Internet

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041909718
   
Soort boek
Overige Formaten
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041909718
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Tijd en geld besparen en problemen oplossen, dat is het devies van dit boek. Met alle tips en trucs in dot boek duikt u moeiteloos in het grootste datanetwerk ter wereld en wordt u in een handomdraai een internetprofessional. Het boek begint met de basisinformatie over internet: onder andere een korte geschiedenis, de benodigde soft- en hardware, hoe u de juiste provider vindt en hoe u alles moet instellen om probleemloos verbinding te maken met het net. Verder krijgt u in deze geheel bijgewerkte editie veel tips en trucs voor: de juiste modemconfiguratie en de voordelen van ISDN, browsen met Internet Explorer 5 en Netscape Communicator 4.6, zoeken op internet, e-mail en nieuwsgroepen, IRC (Internet Relay Chat), online games, internet met succes commercieel gebruiken. De appendices bevatten een oerzicht van internetproviders in Nederland en België en allerlei nuttige webadressen. De in dit boek gepresenteerde Tips en Trucs bieden vast en zeker iets voor iedereen, of u nu een beginner, een gevorderde of een expert bent.
Prijs
€ 14,95
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05