> > > > > webmaster-coldfusion-45

Tdi - Webmaster Coldfusion 4.5

Het boek Webmaster Coldfusion 4.5 van de auteur Tdi is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Webmaster Coldfusion 4.5" is tweedehands te koop vanaf € 10,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 10,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041907509
   
Soort boek
Hardcover


Coldfusion 4.5<br /><br />In dit boek wordt beschreven hoe technologisch hoogwaardige, dynamische en interactieve websites met behulp van coldfusion gemaakt worden. Versie 4.5 is nu verschenen en die wordt in dit boek behandeld. Coldfusion wordt nauw geïntegreerd met de erbij geïnstalleerde webserver. Dit maakt een snelle en makkelijke gegevensoverdracht mogelijk tussen de webserver en de applicatieserver van coldfusion. Deze nauwe integratie wordt gewoonlijk bewerkstelligd door de API(application Programming interface) van de webserver. De API biedt de mogelijkheid om een extern product, zoals coldfusion, als intergraal onderdeel van de werkomgeving van de webserver te gebruiken. Coldfusion bestaat uit vele onderdelen die samen een krachtige omgeving voor webtoepassingen vormen: coldfusion markup language, coldfusion application server, coldfusion studio en coldfusion administrator. Deze onderdelen worden uitgebreid in dit boek besproken. Het doel van dit boek is om webontwikkelaars te leren hoe ze vanuit hun kennis van HTML tot een goede beheersing van Coldfusion komen. Dan kunnen ze beginnen met het ontwikkelen van dynamische web toepassingen en interactieve websites die wereldwijd gemeengoed worden op internet.
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05