> > > > > werken-met-macromedia-director-8-shockwave-studio

Tdi - Werken Met Macromedia Director 8 Shockwave Studio

Het boek Werken Met Macromedia Director 8 Shockwave Studio van de auteur Tdi is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Werken Met Macromedia Director 8 Shockwave Studio" is tweedehands te koop vanaf € 8,85 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,85 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789041908254
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Dit boek is bedoeld voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker en geeft uitleg over de basistechnieken van Macromedia Director. Daarnaast is dit boek een waardevolle bron voor ontwikkelaars van multimediasoftware van elk niveau en een snel naslagwerk voor gangbare en ingewikkeldere mogelijkheden van Director 8. Dankzij de Macromedia Open Architecture (MOA) zijn er vele goede Xtra's die Director tot een complete ontwikkelomgeving voor toepassingen maken. Werken met Macromedia Director 8 Shockwave Studio gaat ook in op deze nieuwe stroom Xtra's en XObjects van andere leveranciers die de mogelijkheden van Director verder uitbreiden. Director 8 kan worden gezien als een bibliotheek met multimediaklassen en superklassen die toegankelijk zijn via de meeste gebruikersinterfaces op programmeergebied. Als u meer mogelijkheden of een hogere snelheid nodig hebt dan Director biedt, schrijft u zelf een Xtra. Dit boek bestaat uit vier delen. In deel 1, De basishandelingen, maakt u kennis met de basisbeginselen van Director. Voorbeelden en uiteenzettingen leiden u door dit eerste deel. Alle aspecten van de interface van Director worden toegelicht. In deel 2, Lingo, maakt u kennis met de linguïstiek van deze scripttaal van Director. Als u Lingo onder de knie hebt, beheerst u uw multimediale presentaties volledig. In deel 3, Multimedia presenteren, leert u hoe u uw presentaties toont op cd-rom of via Shockwave. Ook leert u het een en ander over het ontwikkelen voor meer platforms tegelijk, zowel voor Windows als voor Mac. In deel 4 worden tientallen Xtra's, nieuwe uitbreidingen op Director, onder de loep genomen. Omdat elk multimediaproduct zowel onder Windows 95/98 en NT als Mac moet kunnen draaien, is dit boek toegesneden op cross-platformontwikkelaars. Waar er aanzienlijke verschillen tussen beide platforms bestaan, worden deze toegelicht in opmerkingen en tekstkaders.
Prijs
€ 8,85
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Tdi
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (4)
vanaf € 9,95
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 18,75
Nieuw (0)
Tweedehands (3)
vanaf € 12,05