> > > > > de-dag-die-nooit-komt-oliver-reps

De Dag Die Nooit Komt, Oliver Reps

Het boek De Dag Die Nooit Komt, Oliver Reps is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Dag Die Nooit Komt, Oliver Reps" is tweedehands te koop vanaf € 11,95 bij www.boekwinkelstip.nl.

Tweedehands (1) vanaf € 11,95 bij www.boekwinkelstip.nl Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
www.boekwinkelstip.nl
De dag die nooit komt is het relaas van de zeventienjarige filmfanaat Elias. In één lange slapeloze nacht overdenkt hij de gebeurtenissen die hem in de situatie hebben gebracht waarin hij zich nu bevindt. Hij vertelt over die zomer, nu zo'n driekwart jaar geleden. Over zijn vriendin Polly, die als een engel uit de lucht is komen vallen, over zijn zusje Evi. En over de demonen in z'n hoofd. Het is een verhaal waardoor je voortdurend op het verkeerde been wordt gezet, het verrast, ontroert, en het voert je mee tot aan het ontluisterende einde. Het begint zo: 'De rode natuurlijk.' 'Waarom de rode?' 'Omdat het geen keuze is.' 'Hoezo geen keuze? Je kan toch de blauwe kiezen?' 'Da's geen keuze. Geen echte.' We keken naar The Matrix, de sciencefictionfilm met Keanu Reeves, het eerste deel, Polly en ik, op bed, met onze rug tegen kussens, tegen de muur, op mijn kamer, juli vorig jaar. Ze had de film nog nooit gezien en ik wel een keer of vier, vijf.De dag die nooit komt, Oliver Reps, net exemplaaruitgeverij De Harmonie, paperback, 173 pagina'sISBN 9789463360388Prijs exclusief verzendkosten
Prijs
€ 11,95
Bekijk boek