> > > > > de-eekhoorn

De Eekhoorn

Het boek De Eekhoorn is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "De Eekhoorn" is tweedehands te koop vanaf € 6,50 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 6,50 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben De Eekhoorn ook gevonden geschreven door andere auteurs:

De Eekhoorn
De Eekhoorn

Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9782830229004
   
Soort boek
Hardcover


Een kinderboekje over een/de eekhoorn die woont in de bosrand. Het leven van een eekhoorn wordt voor de kleine kinderen uitgelegd.
Prijs
€ 6,50
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789054835554
   
Soort boek
Hardcover


<p> Mijn eerste ontdekkingen - De eekhoorn - ISBN 978 90 5483 555 4 </p><br /><p> </p><br /><p> Leer de eekhoorn kennen in dit deeltje uit de serie Mijn eerste ontdekkingen. Deze serie biedt allerlei weetjes over mensen, dieren en de wereld waarin ze leven. Een grote ontdekkingstocht voor kleine lezers. Elk deeltje heeft een ander onderwerp dat op een duidelijke en sprekende manier wordt uitgelegd. De boekjes zijn van een handzaam formaat en voorzien van realistische en kleurrijke illustraties. De vier tot acht transparante doorkijkpagina's zorgen in ieder boekje steeds weer voor een verrassing. De reeks is bedoeld voor kinderen die net hebben leren lezen en graag meer willen weten over de wereld om hen heen. Ook geschikt om voor te lezen aan oudere kleuters. </p><br /><p> </p><br /><p> </p>
Prijs
€ 16,90
Bekijk boek