> > > > > de-geboorte-van-europa

De Geboorte Van Europa

Het boek De Geboorte Van Europa is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Geboorte Van Europa" is nieuw te koop vanaf € 79,90 bij Bol.com. "De Geboorte Van Europa" is tweedehands te koop vanaf € 17,86 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 79,90 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 17,86 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Geboorte Van Europa

Type: Hardcover
ISBN: 9789061531715
Levertijd: 2

Aanbieder:
€ 79,90
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789463102704
   
Soort boek
Paperback


Staat de Europese Unie op uiteenvallen? Amper enkele jaren geleden had niemand die vraag durven te stellen. Vandaag ligt ze op ieders lippen. Om goed te beseffen wat er op het spel staat, moeten we het prille begin van de Europese eenmaking opnieuw leren kennen. Op de puinhopen van de Tweede Wereldoorlog hebben Europeanen met de moed der wanhoop (en onder zachte dwang van Amerika) de handen in elkaar geslagen. Vandaag hebben we de indruk dat die eenmaking vanzelf is gegaan, maar niets is minder waar. En voor hetzelfde geld had het heel anders kunnen lopen. Dit ronduit epische verhaal wordt op meesterlijke wijze door Rolf Falter beschreven. Europa is gemaakt door mensen van vlees en bloed. Politici en technocraten die soms het beste met elkaar voorhadden en zich op andere momenten gedroegen als tapijtenhandelaars. De scherpzinnige en meeslepende reconstructie van de kantelmomenten uit onze geschiedenis toont wie we zijn, van hoever we komen en wat ons, ondanks alle sores en meningsverschillen, altijd zal verbinden.
Prijs
€ 17,86
Bekijk boek