> > > > > door-het-lint

Door Het Lint

Het boek Door Het Lint is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Door Het Lint" is tweedehands te koop vanaf € 16,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 16,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.

Andere auteurs

We hebben Door Het Lint ook gevonden geschreven door andere auteurs:

Door Het Lint
Door Het Lint
Door Het Lint

Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789490535445
   
Soort boek
Paperback


Door het lint is een verzameling van gedichten, verhalen, kunst en fotografie rondom het onderwerp borstkanker. Jaarlijks krijgt één op de acht vrouwen borstkanker, en een kleiner percentage aan mannen. Uitgeverij aquaZZ startte een actie voor Stichting Pink Ribbon en riep patiënten en/of familieleden van borstkankerpatiënten, maar ook schrijvers, kunstenaars en fotografen op om over dit onderwerp iets in te sturen. Om zo dit boek te kunnen realiseren en geld te kunnen doneren aan Stichting Pink Ribbon. Hier was voor de deelnemers ook een wedstrijdelement aan verbonden. <br /><br />In dit boek leest en ziet u wat borstkanker bij patiënten, hun echtgenoten, kinderen en familie of vrienden oproept. Boosheid, angst, frustratie, pijn en verdriet, soms is een gevoel beter te uiten op papier, in een gedicht of een verhaal. Of op een doek; jezelf uitleven met de kwast in de hand. Door dit te delen met anderen draag je alle gevoelens niet alleen: <br /><br />Together we'll be strong!
Prijs
€ 16,50
Bekijk boek