> > > > > jaarboek-ontwikkelingspsychologie-4-20002001

Jaarboek Ontwikkelingspsychologie 4 2000-2001

Het boek Jaarboek Ontwikkelingspsychologie 4 2000-2001 is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Jaarboek Ontwikkelingspsychologie 4 2000-2001" is tweedehands te koop vanaf € 15,00 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 15,00 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789031331987
   
Soort boek
Hardcover


Dit jaarboek verschijnt om het jaar en bevat oorspronkelijke overzichtsbijdragen van Nederlandstalige auteurs. Het geeft inzicht in de stand van zaken van onderzoek op internationaal vlak, waarbij ontwikkelingen in Nederland en Vlaanderen speciaal worden belicht.<br /><br />In dit vierde deel wordt onder meer aandacht geschonken aan de ontwikkeling van kinderen in specifieke geboorte omstandigheden (IVF en meerlingschap), de beoordeling van eigenschappen en probleemgedrag bij kinderen, hantering van emoties en binding, ontwikkelingsproblemen in aandacht en zintuiglijke informatieverwerking, de behandeling van internaliserende problematiek (trauma en posttraumatische stressstoornissen) en de cognitieve ontwikkeling bij peuters en kinderen.<br /><br />Kenmerkend voor het jaarboek is de multidisciplinariteit: zowel vakspecifieke aspecten als vakoverschrijdende thema's worden behandeld. De thema's in het jaarboek zijn vooral bestemd voor wetenschappers en hulpverleners, maar zijn ook relevant voor iedereen die met jeugdgezondheidszorg, jongerenbegeleiding en onderwijs te maken heeft. De bijdragen zijn geschreven in een stijl die ook toegankelijk is voor niet-onderzoekers.
Prijs
€ 15,00
Bekijk boek