> > > > > willem-elsschot

Willem Elsschot

Het boek Willem Elsschot is 7 maal gevonden, 2 maal nieuw en 5 maal tweedehands. "Willem Elsschot" is nieuw te koop vanaf € 8,50 bij Bol.com. "Willem Elsschot" is tweedehands te koop vanaf € 9,85 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 8,50 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Tweedehands (5) vanaf € 9,85 bij Bol.com Toon 5 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Willem Elsschot

Type: Paperback
ISBN: 9789038894195
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 8,50
Willem Elsschot

Type: Paperback
ISBN: 9789051213799
Levertijd: 4

Aanbieder:
€ 15,90
Tweedehands
We hebben 5 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789062910014
   
Soort boek
Bindwijze overig


Willem elsschot is een boek van BBNC Uitgevers
Prijs
€ 9,85
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789061942917
   
Soort boek
Paperback
Prijs
€ 10,00
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789076314761
   
Soort boek
Paperback


Vic van de Reijt, 'Reinaert De Ridder of Elsschot De Vos. Het leven van Willem Elsschot'.<br /><br />Stijn Vanclooster, 'Lentewinden waaien over Vlaanderen. De Kapel en het tijdschrift Alvoorder'.<br /><br />Peter de Bruijn, '"Nu is Boorman voor ons gered. Onbekende brieven van Menno ter Braak'.<br /><br />Wieneke 't Hoen, 'Met de hand op het hart. Elsschot en zijn uitgever Van Kampen'.<br /><br />H.J.A. Hofland, 'Zo is het gebeurd'. In de rubriek 'Peillood'. Over Van der Lubbe.<br /><br />H.T.M. van Vliet, '"There is a Tavern in the Town". De tekstgeschiedenis van Het Dwaallicht'.<br /><br />Marco Daane, 'Elke snipper, bij wijze van spreken. Uit de schatkamer van Jan Villerius'.<br /><br />Marco Entrop, 'De nieuwe geest uit het Oosten. Een politiek-literair misverstand'.<br /><br />Wieneke 't Hoen, 'Al uw minnaars hebben u vergeten. Het gedicht op August Borms'.<br /><br />Paul Ilegems, 'Brieven posten van vijf tot negen. Het lijmen in de praktijk'.<br /><br />Marco Daane, 'Geen haast met de betaling. Elsschot in de prijzen - en soms ook niet'.<br /><br />Leen Van Dijck, 'Onbevlekt ontvangen. Elsschot-aanwinsten in het AMVC'.<br /><br />Seinpost met berichten uit Vicenza en Sint-Petersburg.
Prijs
€ 12,80
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059900073
   
Soort boek
Onbekende bindwijze


Wie was de echte Alfons de Ridder alias Willem Elsschot? De overlevering geeft Elsschot de allure van een mythische figuur, maar hij was een mens van vlees en bloed, met familie, vriendschappen en liefdes.<br /><br />In Willem Elsschot. Man van woorden toont Martine Cuyt vele gekende en minder gekende facetten van Willem Elsschot. Jarenlang heeft ze de laatste getuigen opgezocht, mensen die Elsschot nog in levenden lijve hebben meegemaakt. Familieleden, collega-schrijvers, maar ook intieme vrienden en tijdgenoten die een nieuw licht werpen op de ongrijpbare Elsschot. Met een verzameld werk van 769 bladzijden is Willem Elsschot een man van weinig woorden. Uit de vele herinneringen die hier voor het eerst worden samengebracht komt een man naar voren voor wie het woord op de eerste plaats kwam.<br /><br />Het caleidoscopische Willem Elsschot. Man van woorden bevat tal van niet eerder gepubliceerde brieven en foto’s. Martine Cuyt sprak met onder meer Hubert Lampo, Angèle Manteau, Ida de Ridder, Ivo Michiels, Mies Bouhuys, Wannes van de Velde en kwam een oude geliefde op het spoor. Hun getuigenissen belichten tal van nieuwe facetten van het leven van de mens achter Willem Elsschot.<br />
Prijs
€ 12,95
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789081080194
   
Soort boek
Onbekende bindwijze
Prijs
€ 32,95
Bekijk boek