> > > > > ziforeeks-008-postmoderne-rechtsvormen

Zifo-reeks 008 - Postmoderne Rechtsvormen

Het boek Zifo-reeks 008 - Postmoderne Rechtsvormen is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Zifo-reeks 008 - Postmoderne Rechtsvormen" is nieuw te koop vanaf € 35,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 35,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek


Omschrijving boek
De in deze uitgave opgenomen beschouwingen vormen de neerslag van het congres dat 14 juni 2012 op de VU heeft plaatsgevonden met als thema: "postmoderne rechtsvormen".

De wetgeving die moet leiden tot flexibilisering van het BV recht is inmiddels in werking getreden. De te beantwoorden vraag is of hiermee het palet aan beschikbare rechtsvormen die het Nederlandse recht biedt, adequaat is. Moeten in vervolg op de modernisering van het BV-recht, niet ook de regelingen betreffende de personenvennootschap en de NV worden herijkt? Is ten aanzien van de regeling van de aantrekkelijkheid van de BV nog winst te boeken door deze rechtsvorm voor meer toepassingen geschikt te maken?

De in deze bundel opgenomen beschouwingen bevatten waardevolle, op empirisch en rechtsvergelijkend onderzoek gebaseerde analyses, inzichten en creatieve vondsten, die een bijdrage kunnen, en naar verwachting zullen, leveren aan een verdere modernisering en verbetering van het Nederlandse ondernemingsrecht.
Gevonden bookcovers
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Zifo-reeks 008 - Postmoderne Rechtsvormen

Type: Paperback
ISBN: 9789013114058
Levertijd: 2 werkdagen

Aanbieder:
€ 35,00