> > > > > rechtspraakreeks-erfrecht-20132014

Albersdingemans - Rechtspraakreeks - Erfrecht 2013-2014

Het boek Rechtspraakreeks - Erfrecht 2013-2014 van de auteur Albersdingemans is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Rechtspraakreeks - Erfrecht 2013-2014" is tweedehands te koop vanaf € 8,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 8,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789012391603
   
Soort boek
Paperback


Sinds de invoering van het nieuwe erfrecht in 2003 zijn er veel ontwikkelingen gaande in de erfrechtjurisprudentie. De bundel Rechtspraak Erfrecht geeft een overzicht van standaarduitspraken die er op dit gebied zijn verschenen. Naast een overzicht van de standaarduitspraken hebben de auteurs het erfrecht ook thematisch behandeld aan de hand van de jurisprudentie. Waar nog geen standaarduitspraken voorhanden zijn, is voor representatieve uitspraken gekozen. De bundel is samengesteld voor universitaire studenten Erfrecht en Notarieel recht. Maar ook voor bijvoorbeeld notarissen, estate planners, erfrechtadvocaten, nalatenschapsmediators en rechters, voor wie het in de dagelijkse praktijk belangrijk is op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de erfrechtjurisprudentie. De samenstellers en auteurs van deze bundel zijn onder meer werkzaam in het universitair onderwijs, het postacademisch onderwijs, de advocatuur, de rechterlijke macht en de mediationpraktijk.
Prijs
€ 8,50
Bekijk boek