De naam Omero is Italiaans voor Homerus, een van de grondleggers van de westerse literatuur.

Wat is Omero.nl?

Omero.nl is een zoekmachine voor nieuwe en tweedehands boeken verzameld van de grootste boekensites en marktplaatsen. Bij omero.nl vindt u nieuwe boeken en een zeer groot aanbod antiquarische boeken, tweedehands studieboeken en boeken aangeboden in diverse marktplaatsen.
Het doel van omero.nl is om alle nieuwe en tweedehands boeken beschikbaar te stellen.

Wie is Omero.nl?

Omero.nl is een onderdeel van 2at. 2at streeft met IT oplossingen naar eenvoud, volledigheid en integratie waar de consument van vandaag en morgen behoefte aan heeft. Dit maken we waar door onze diepgaande kennis van techniek en processen. We gaan resultaatverplichtingen aan en zijn pas tevreden als uw resultaat bereikt is. Kwaliteit gaat hierbij voor op massa.

Onze implementatie-, ontwikkel- en beheerprocessen worden geleid door de waarde van de oplossing. Waar zit het echte probleem en wat is daarvoor de beste oplossing? Met het antwoord op die vraag geven we ICT toegevoegde waarde!

Belangrijk zijn de mensen achter omero.nl. Zij kunnen u helpen graag bij u het beantwoorden van uw vragen, plaatsen nieuw aanbod en zorgen ervoor dat de website snel en responsive blijft.

Ester Spooren

Jan-Willem Beekhuis

Jos Geenen

Ruben Hassing

Vragen, opmerkingen of suggesties?

Als u vragen opmerkingen of suggesties heeft, dan kunt u een email sturen naar support@omero.nl.