> > > > > the-technology-of-food-preservation

Desrosier, N.W. - The Technology Of Food Preservation.

Het boek The Technology Of Food Preservation. van de auteur Desrosier, N.W. is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "The Technology Of Food Preservation." is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com.

Tweedehands (1) vanaf bij antiqbook.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
antiqbook.com
Westport: AVI, 1959. 23 cm. original cloth. xiv,418 pp. ills, diagrams. references. index. -(library stamp, some signs of use, cellotape stains on endpapers, otherwise good). Weight/gewicht: 1800 gr.
Prijs
Bekijk boek