> > > > > bon-appetit-een-enigszins-ongestructureerde-encyclopedie-van-culinaire-zaken

Francoisregis Gaudry - Bon Appétit

Het boek Bon Appétit van de auteur Francoisregis Gaudry is 2 maal gevonden, 0 maal nieuw en 2 maal tweedehands. "Bon Appétit" is tweedehands te koop vanaf € 33,75 bij Bol.com.

Tweedehands (2) vanaf € 33,75 bij Bol.com Toon 2 tweedehands boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 2 tweedehands advertenties gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059567108
   
Soort boek
Hardcover


Deze culinaire inventaris bevat het beste van alles en overal. Vergroot je productkennis en leer alles over grote chefs, culinair-historische weetjes, de beste dranken en de bereiding van klassieke gerechten. Wat zijn wereldwijd de beste wijngaarden? Welke levensmiddelen moet je in de koelkast bewaren en welke juist niet? Hoe bereid je het perfecte ei? Waardoor zijn chef-koks als Pierre Gagnaire, Alain Passard en Auguste Escoffier bekend geworden? Welke smaken gaan goed samen? Welk voedsel zorgt voor een slechte of frisse adem? Naast een heleboel basiskennis, weetjes en goed bewaarde culinaire geheimen vind je in 'Bon appétit' vele recepten. Van couscous en bouillabaisse tot aan variaties voor mayonaise en sushi. Maar, zoals gezegd, alleen het beste van het beste! Verslind dit boek in één keer of blader er af en toe doorheen en neem alle informatie beetje bij beetje in je op. Francis-Régis Gaudry is een Frans journalist. Hij is redacteur voor het weekblad L'Express en presenteert op zondagochtend het culinaire radioprogramma 'On va déguster' op France Inter. Daarnaast schrijft hij het gastronomische blog Et togue! en is auteur van diverse boeken over gastronomie.
Prijs
€ 33,75
Bekijk boek
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789059567108
   
Soort boek
Hardcover


Deze culinaire inventaris bevat het beste van alles en overal. Vergroot je productkennis en leer alles over grote chefs, culinair-historische weetjes, de beste dranken en de bereiding van klassieke gerechten. Wat zijn wereldwijd de beste wijngaarden? Welke levensmiddelen moet je in de koelkast bewaren en welke juist niet? Hoe bereid je het perfecte ei? Waardoor zijn chef-koks als Pierre Gagnaire, Alain Passard en Auguste Escoffier bekend geworden? Welke smaken gaan goed samen? Welk voedsel zorgt voor een slechte of frisse adem? Naast een heleboel basiskennis, weetjes en goed bewaarde culinaire geheimen vind je in 'Bon appétit' vele recepten. Van couscous en bouillabaisse tot aan variaties voor mayonaise en sushi. Maar, zoals gezegd, alleen het beste van het beste! Verslind dit boek in één keer of blader er af en toe doorheen en neem alle informatie beetje bij beetje in je op. Francis-Régis Gaudry is een Frans journalist. Hij is redacteur voor het weekblad L'Express en presenteert op zondagochtend het culinaire radioprogramma 'On va déguster' op France Inter. Daarnaast schrijft hij het gastronomische blog Et togue! en is auteur van diverse boeken over gastronomie.
Prijs
€ 109,99
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Francoisregis Gaudry
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Let's Eat Italy!

ISBN: 9781648290596


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 50,59
Tweedehands (0)
Let's Eat France!

ISBN: 9781579658762


Bekijk boek

Nieuw (1)
€ 25,49
Tweedehands (0)