> > > > > seafood-enzymes-utilization-and-influence-on-postharvest-seafood-quality

Norman F. Haard - Food Science And Technology- Seafood Enzymes

Het boek Food Science And Technology- Seafood Enzymes van de auteur Norman F. Haard is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Food Science And Technology- Seafood Enzymes" is nieuw te koop vanaf € 365,17 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 365,17 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Food Science And Technology- Seafood Enzymes

Type: Hardcover
ISBN: 9780824703264
Levertijd: 43

Aanbieder:
€ 365,17
Seafood Enzymes: Utilization And Influence On Postharvest Seafood Quality

Type: Hardcover
ISBN: 9780824703264
Levertijd: 55

Aanbieder:
€ 405,99


Andere populaire boeken van Norman F. Haard
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Seafood Enzymes

ISBN: 9780367398880


Bekijk boek

Nieuw (3)
vanaf € 63,99
Tweedehands (0)