> > > > > microbiology-and-technology-of-fermented-foods

Robert W. Hutkins - Microbiology And Technology Of Fermented Foods

Het boek Microbiology And Technology Of Fermented Foods van de auteur Robert W. Hutkins is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Microbiology And Technology Of Fermented Foods" is nieuw te koop vanaf € 114,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 114,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Microbiology And Technology Of Fermented Foods

Type: Paperback
ISBN: 9781119027447
Levertijd: 43

Aanbieder:
€ 114,99