> > > > > de-juiste-wijn-bij-het-juiste-gerecht

Johsonbell - De Juiste Wijn Bij Het Juiste Gerecht

Het boek De Juiste Wijn Bij Het Juiste Gerecht van de auteur Johsonbell is 2 maal gevonden, 1 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Juiste Wijn Bij Het Juiste Gerecht" is nieuw te koop vanaf € 18,00 bij Bol.com. "De Juiste Wijn Bij Het Juiste Gerecht" is tweedehands te koop vanaf € 10,10 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 18,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Tweedehands (1) vanaf € 10,10 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
De Juiste Wijn Bij Het Juiste Gerecht

Type: Hardcover
ISBN: 9789044706987
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 18,00
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789044717518
   
Soort boek
Hardcover


De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. <br /><br /> <br /><br />Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen. Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingrediënten. Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema's waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingrediënten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas. Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittannië. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is beslist over de aankoper van de wijnen. <br /><br /> <br /><br />
Prijs
€ 10,10
Bekijk boek