> > > > > de-kleine-gids-voor-de-nederlandse-sociale-zekerheid-20182

Wolters Kluwer - De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid 2018.2

Het boek De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid 2018.2 van de auteur Wolters Kluwer is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "De Kleine Gids Voor De Nederlandse Sociale Zekerheid 2018.2" is tweedehands te koop vanaf € 12,50 bij Bol.com.

Tweedehands (1) vanaf € 12,50 bij Bol.com Toon 1 tweedehands boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Tweedehands
We hebben 1 tweedehands advertentie gevonden
Aanbieder
Bol.com
ISBN
9789013148039
   
Soort boek
Paperback


Krijgt u als dienstverlener regelmatig te maken met vragen over regelingen in de sociale zekerheid? Deze gids biedt u een handig naslagwerk gedurende de werkdag. U heeft alle actuele regelingen op het gebied van de sociale zekerheid binnen handbereik. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Al sinds 1933 maakt De Kleine Gids het professionals gemakkelijk als hét beknopte naslagwerk voor de sociale zekerheid. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.2 brengt alle actuele regelingen en cijfers op overzichtelijke wijze samen. Van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Handig om snel iets op te zoeken gedurende de werkdag. De overzichtelijke structuur, vormgeving en het trefwoordenregister helpen u snel te vinden wat u zoekt. Hiermee is De Kleine Gids een veelgebruikt naslagwerk onder talloze professionals die werkzaam zijn in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren of op een afdeling P<(>&<)>O. Ook studenten grijpen er regelmatig op terug. De inhoud van deze vernieuwde editie is geheel geactualiseerd naar de huidige stand van zaken in wet- en regelgeving. Zo vindt u onder meer bijgewerkt: # Alle bedragen en percentages vanaf 1 juli 2018 # De sollicitatieplicht voor de werkzoekende in het kader van de WW, ZW, IOW en WIA vervalt 1 jaar voor het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd # Mogelijk wordt de loonkostensubsidie in het kader van de Participatiewet per 1 juli 2019 vervangen door loondispensatie # Een pensioenuitvoerder kan zowel schriftelijk als elektronisch informatie verstrekken
Prijs
€ 12,50
Bekijk boek


Andere populaire boeken van Wolters Kluwer
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,99
Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 8,45
Insolventierecht

ISBN: 9789013102031


Bekijk boek

Nieuw (0)
Tweedehands (1)
€ 18,95