> > > > > standardization-of-recipe-and-drying-method-for-fruit-candy

Prabhakar Kore - Standardization Of Recipe And Drying Method For Fruit Candy

Het boek Standardization Of Recipe And Drying Method For Fruit Candy van de auteur Prabhakar Kore is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Standardization Of Recipe And Drying Method For Fruit Candy" is nieuw te koop vanaf € 71,99 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 71,99 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Standardization Of Recipe And Drying Method For Fruit Candy

Type: Paperback
ISBN: 9786139931262
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 71,99